I Denne Artikkelen:

Denne tidligere landbruksmegling krevde lite arbeid å bli restaurert og omgjort til et familiehus og en 5-stjerners hytte. Dynamikken til et par backpackers lidenskapelig om dekorasjon har gitt tonen, varm og fargerik.

Gården forvandlet

Plassert i en liten landsby Yonne, var gården til salgs på grunn av pensjonering. "Vi hadde en forelskelsebonden husker, fordi gården bringer sammen alt paret drømte om: "Vi ønsket et stort hus med uthus, nær Armançon og Burgund-kanalen."

Gård restaurering

  • Gathering boliger, stabile og uthus, gården forble i drift var i god stand.

Plan for dette prosjektet

plan for renovering av våningshuset

plan for renovering av våningshuset

Optimale mengder i denne gården

Så snart de ankom, satte eierne om å konvertere beboelig del av 230 m²: "Vi brøt noen partisjoner for å dra nytte av en stor stue på 40 m² og et kjøkken på 32 m², mens vi holder tre soverom med et stort bad med badekar og dusj".
Fra sine mange turer til Berber-landet, brakte de tilbake tonede sementfliser på badet eller til og med naturlige oransje-røde pigmenter som fargelegger limet på fasaden av huset. Den gamle snekkeren er erstattet av bær og franske dører av eksotisk tre, noen utstyrt med doble vinduer, andre kledd med glassmalerier.
Fra en tråd til en annen, er huset restaurert og modernisert. Det har til og med et lydisolert musikkrom (25 m²). Alle dekorert med forsiktighet av eieren som fester en blanding av moderne og antikke møbler hun kutter, avviker og gifter seg med materialer og andre gjenstander i Marokkos farger.

Nedriving og gjenoppretting

Verkene gjelder også den tidligere grisen, hvis imponerende markise er fjernet og en fasade ødelagt. " Låven dannet hjørnet av bygningen. Alt kommunisert. Under nedrivningen av låven var det derfor nødvendig å utføre noe gjenopprettingsarbeid på taket på låven."Et overjordisk basseng står nå på grisstedet, og vedlagte uthus fungerer som et teknisk rom.
For å nyte utendørs, har terrassen gjennomgått noen endringer. I utgangspunktet, innhyllet mellom huset og det gamle skuret på 20 m² på bakken, har det dratt nytte av åpningen av det. Tilgjengelig fra innsiden av huset, "basen av skuret ble brukt til å utvide terrassen. Vi brøt toppen og skjønte en liten flislagt tak av Burgund. "Dekselet og rammen i poppel gjenvunnet på rammen av grisstykkene som ble revet ned en del av terrassen.
Gårdsplassen er vert for et lite stykke plen som bidrar til tomgang. For å oppnå dette ble det lavt grunnt utbetalt på bakken, før de ble dekket av en geotextil fylt av paret og utsmykket med gresstorv.

Den gamle låven omarbeidet

Gjennom årene kommer andre prosjekter fram. Familiens hjem blir til a 5-stjerners hytte (Gården i Chaouen). Og paret ser ting stort! På slutten, ikke mindre enn 120 m² ekstra, takket være et nivå opprettet i den gamle stallen, tilgjengelig ved en intern trapp.
Poppeltaket er bevaret og en firgulv-autoklav plassert på den eksisterende platen. Veggene og partisjonene av gipsplater (BA13) er isolert med 20 cm glassull. Tanken er å designe en fleksibel plass opp til seks rom, i henhold til behovene. Gulvet er utstyrt med bad og barnehage med skjenkbord, flaskeoppvarming etc. Glasuret på kaken, hytta har et mottak rom, sport og en stor garasje i to lader på 120 m² hver...
Oppvarming leveres av en kjele i første etasje og elektriske radiatorer ovenpå.

Restaurert våningshus

  • På gården, den holdevegg som avgrenser et hjørne av grønt er laget med jernbanebånd.
  • De plantes vertikalt for å oppnå en flat overflate til tross for ujevnt terreng.
  • Et vaskerom med vindu er arrangert under den overbygde terrassen.

Terrasse snekker

  • Innrammingstykkene på den overbygde terrassen kommer fra revet grisstykke.
  • Støttes av stiver, blir de samlet ved sammenlåsing og festing.

Terrasse på våningshuset

  • Den delvis ødelagte lean-til blir en overbygd terrasse.
  • Inngangen til huset med trapp er ombygd.

Over bakken bassenget plassering

  • For å huse bassenget over bakken (6,50 x 4 m), blir låven av låven revet og en del av lågetaket redone (laths og fliser).

  • Kjøkkenet er en blanding av tradisjon og design.
  • Gulvet er dekket med kalksteinplater fra regionen (Comblanchien).

Første etasje av våningshuset

  • I første etasje (230 m²), i tillegg til den store stue og kjøkken, har hele volumet blitt omfordelt.
  • Den nye utformingen inkluderer et spillrom, tre soverom og et bad.

Baderom av våningshuset

  • Kledd i fargerike sementfliser fra Marokko, er badet utstyrt med innebygde vaskemengder, et gammeldags badekar, en dusjkabinett og til og med en badstue for to.

Innredning

  • Alle stykkene gir stolthet på plass til en fargerik dekorasjon.

Landskapsarbeid av den gamle låven

  • Den vakre rammen av den gamle stallen har beholdt all sin ekthet.
  • Opprettelsen av et nivå tillatt å få 120 m² dedikert til rommene uten å bryte en vegg.

5 trinn for trinn å oppdage

  • Råd for en utvendig renovering
  • En betongtrapp
  • Loftet: treull og paneler
  • Regler for å legge et takvindu
  • Kledningen av et takvindu


Video Instruksjoner: