I Denne Artikkelen:

Denne lille bygningen Gers har opplevd mange omskiftelser, og veggene har merkene. Gilles Chauvet forsto dette ved første øyekast, en vakker dag i 1992. Ved å legge til sitt eget merke overtok han bare en tradisjon med ånd.

Renovate a Gers hus

Se planen for denne realiseringen (i pdf): Rehabilitering av et lite hus

Nylig knyttet til en kafé, var dette huset i et tidligere liv bebodd. Men det har selvsagt blitt brukt til mange andre formål, i henhold til behovene til de etterfølgende beboerne. Gabben flankert av en enkel dør viste arrene på en nedre inngang og et gulvvindu.

■ De andre veggene hadde også levd bra. På samme måte som taket: Chevronkystens kurve, for å si den minste originalen, vitnet. Disse gamle steinene forteller sin egen historie. Gilles Chauvet, ved å oppdage dem, bestemte seg for å skrive følgende episode, samtidig som de holdt sammen hele arbeidet. Det tok ham førti uker spredt over åtte år for å oppnå dette med hell.

En liten mengde brønn utnyttet

Huset ligger 50 m2 på bakken for en høyde under høyden på 4 m. Den er flankert av et skur, hvis funksjon har variert i henhold til tidene (souillarde, garasje eller hønsehus).

■ I første etasje består en stor stue med kjøkkenkrok, separat toalett, soverom og bad (dusj og vask). Konsolidering av sanitære anlegg forenkler tilkoblinger.
■ De mange åpningene på alle veggene, den lille overflaten av huset, garanterer rikelig naturlig lys, når som helst og i hvilken som helst sesong.
■ Den tilgjengelige høyden har skapt et mesanin gulv, som inntar to tredjedeler av gulvplassen. En av de to karmene markerer grensen før utviklingen, den andre faller i midten, og gir kun et passasje på 1,20 m under inngangen. Gulvet er delt inn i to deler, på hver side av den andre gården, og adskilt av lagring.
■ Forsiden er opptatt av mellometasjen, ombygget soverom. En doble salongdør gir tilgang til bakrommet, utformet som et oppbevaringsrom.

Rebuild uten å ødelegge

Denne nye utformingen gjør det meste ut av det eksisterende, omorganiserer tidligere utviklinger uten større gjenvinnings murverk. Den gamle døren, omgjort til et vindu, belyser rommet. Den fordømte døren til det samme utstyret frigjøres på toppen for å belyse og ventilere på badet. Hovedinngangen til motsatt utstyr, lukket av en mur av briketter, gjenopprettes. Rammer og skodder av de andre åpningene blir erstattet.

■ Veggene er spesielt oppmerksom på å bevare vitnesbyrdet om bygningens utvikling. Deres øvre del er omformet sammen med restaureringen av taket. på utsiden gjenoppliver en ny kalkgips overflaten uten å maskere sporene fra fortiden. Innsiden er de elektriske nettverkene innebygd. Veggene, skrapt og slipt, er sammenføyt til stein sett på de vakreste delene, belagt for resten.
■ Mezzaninen er installert på tre høye bjelker som er innebygd i veggene som ledningen legges på. Pine gulvet i heiene
22 mm tykk er spikret. Soverommet og loftet er adskilt av en gipsplatteskille på en metallramme, ordnet i glideskap på soveromsiden og i et tre dørskap på loftet. Møllerens trapp er skreddersydd fra høstede eikesteg.
■ Alle moderne bekvemmeligheter er gitt. Det elektriske nettverket oppfyller standardene, integrering av konvektoroppvarming. Veggene, tykke, gir god tröghet hele året, suppleres i denne rollen av isolasjonsvinduene og et dobbeltlag med glassull under taket.
■ Varmt vann dispenseres av en 150 liters ballong som er installert på loftet over dusjen. Bare angre: Mangelen på en røk, som ville ha oppvarmet huset fra en komfyr eller peis.

En langsiktig rehabilitering

Fem uker i året er ikke nok til å lede et prosjekt av denne størrelsen. Imidlertid tar de ikke hensyn til tidspunktet for organisering av prosjektet og fremdriften av arbeidet, det vil si kontroll av arbeidet. Dette er basert på en forsiktig forberedelse og begynner, etter kjøpet, ved evaluering av potensialene, deretter tegning av planene.
■ I praksis er det først å fjerne børsten, ta av det eksisterende interiøret, symmen på veggene og gjenta taket, en presserende drift. Deretter kommer åpningens omgang, strømmen, gulvet i mezzaninen og takets isolasjon. Ett år tilbake og følg rørleggerarbeidet, trappene, gipset inne i veggene og sanitæranlegget. Disse er koblet til nettet et år senere, når varmeapparatet er installert. Nettstedet avsluttes med interiøroppsettet (skillevegger, kjøkken, bad, dekorasjon) og kranglet hele, utvendig renovering, det siste året. Phew!

Omgivelser og tilgang

Fraværet av uavhengig tilgang og bevegelsen av inngangsdøren krevde åpning av en gate på gaten og realisering av kjøretøytilgang. Sistnevnte var en utmerket mulighet til å utnytte byggavfallet som det ble stenget med rivningsproduktene.

Utvikle planer

Utvikle planer

Taket på huset har lidd, men det er fortsatt vanntett. Murverket er i god stand. Fraværet av betydelig innredning gjør det lettere å utvikle planer.

Komponere rammen

Komponere rammen

Etter rengjøring gjelder det første store prosjektet taket. Den tradisjonelle rammen har to trekantede trusser parallelt med gavlene, fem stenger og takstenger som støtter sengene.

Sett opp bjelkene

Sett opp bjelkene

Strukturarbeidet fortsetter med montering av bjelker for å støtte gulvet i mezzaninen. Disse er innfelt i veggene, boret med hammer og meisel.

Ta veggen tilbake til landet steinen

Ta veggen tilbake til landet steinen

Reparasjon av taket krever å ta opp veggene, som allerede har blitt modifisert tidligere. Det samme materialet, landet stein grouted med mørtel, brukes.

Transform annonsebygningen

Transform annonsebygningen

Vedleggsbygningen gjennomgår en større transformasjon. Det eksisterende taket er utvidet til lean-to, og tilbyr et stort skurområde. Hellingen er i det minste tillatt av romerske fliser.

Monter takrennene

Monter takrennene

Et nettverk av takrenner er installert i hovedbygningen. En stripe av sink dekker bankene. Døren, tidligere befestet med briketter, er ryddet og utstyrt med en ny snekker.

Renov åpningene

Renov åpningene

De eksisterende åpningene er også utstyrt med nye rammer, forseglet i bord og skodder. Den gamle døren er murverk ved foten og blir et vindu. En ekstra dormer er åpen.

Spiker gulvet i mezzaninen

Spiker gulvet i mezzaninen

Gulv i mellometasje gulv, laget av massiv furu gulvbrett, er spikret til 10 x 10 cm bjelker fordelt 40 cm fra hverandre. En hopper er tilveiebrakt, slik at man kan installere møllens stige.

Sett inn og skjær lagene av glassull

Sett inn og skjær lagene av glassull

Takisolasjonen har to lag med glassull. En er satt inn mellom sperrene i retning av bakken; den andre, vinkelrett på den forrige, er hekta på linjene.

Kle opp creepers

Kle opp creepers

Crawlers er kledd med BA13 gipsplater skrudd og justert mellom purlins. Tidligere ble leddene mellom glassullene brutt og aluminiumsprofiler ble installert.

Oppgrader oppføringen

Oppgrader oppføringen

Utenfor åpner hovedinngangen nå mot en betongterrasse, som sikrer utjevning i forhold til bakken. Det er overfylt av en markise av samme overflate, dekket av romerske fliser.

Drenerings- og forseglingsstiftelser

Drenerings- og forseglingsstiftelser

På gatesiden er foten av veggene av bakken for å sette i gang effektiv drenering og forsegle fundamentet. En nødvendig forholdsregel, bakken er litt skrånende på denne siden av huset.

Svelg fasaden

Svelg fasaden

Facelift har flere trinn. Det er nødvendig å sy det eksisterende gipset, for å sjekke (om nødvendig å remake) forseglingen av steinene, deretter å smøre leddene med nakensteinene, med kalkmørtel.

Installer tilkoblingene

Installer tilkoblingene

Huset var ikke opprinnelig koblet til offentlige nettverk. Det er nødvendig å bryte ned bakken for å installere tilkoblingene, spesielt for kloakken, som sparer den beste vegetasjonen.

VVS-arbeid: flytende skråning...

VVS-arbeid: flytende skråning...

Nærheten av VVS-installasjoner forenkler rørleggerarbeid. Avtrekksrøret installeres først, i grøft. Optimalisering av strømningsskråningen er lett.

... evakuering og forsyningslinjer

... evakuering og forsyningslinjer

Vask, toalett, vask, dusj og - på gulvet - varmtvannstanken er justert mot samme vegg. Tilførselslinjene, som evakueringsrøret, er veldig enkle å sette opp.

Dekk murverket

Dekk murverket

Når kvaliteten på utstyret begrunner det, er belegget "steinvisning". Leddene er trimmet med nakne steiner, før du børster og rengjør. For resten er murverket helt dekket.

Realiser den interne distribusjonen

Realiser den interne distribusjonen

Kjøkkenet ligger i hjørnet av skilleveggen mellom stuen og toalettet. Den interne fordelingen er laget av gipsplaster, foret med rockwool.

Lag en gateoppføring

Lag en gateoppføring

I hagen åpnes en ny inngang på gaten. Søjlene er murblokker og skrapet, men veggene til gjerdet på begge sider er montert i tørre steiner.

Styr midtgangen

Styr midtgangen

Oppkjørselen forsterkes av et konglomerat som er preparert med steiner og knuste fliser. Den er dekket av et lag med sand og grus, men kan stå som det er, asfaltert eller tjært.


Video Instruksjoner: Spider-Man: Homecoming